Food store & eethuis

Belinda Food store & eethuis

Belinda Food Store serveert de hele dag door heerlijke vers bereide gerechten om van te smullen met zicht op de Noordzee en de voetjes in het zand.

Belinda foodstore winkel en eethuis

Zicht op zee en
voetjes in het zand

Voor elk moment van de dag bieden wij een versgemaakte idee. U kan deze ter plaatste benutten of meenemen.

Ontbijt

Ons bakkerijgedeelte staat garant voor een heerlijke en ruime ontbijtkeuze inclusief vers gebakken pistolets & koffiekoeken, home-made granola met hoeve yoghurt & vers fruit, spek & ei, vers geperst fruitsap, kaas en charcuterie en zo veel meer. Meeneem of eet-in!

Lunch

Met inspiratie van de zuiderse keuken bieden wij u vers gemaakte belegde broodjes, panini, maaltijdslaatjes, foccacia, pasta en zelfs vers gebakken pizza, zowel ter plaatse als meeneem.

Tea time

Onze barrista staat klaar om u te verwennen met een heerlijke vers gebrouwen kofiie  of  thee in combinatie met uiteraard huisgemaakte koekjes, brownies, Brusselse wafels en vers huisbereid ijsje op italiaanse wijze...

Summer nights

Om de dag af te sluiten in stijl bakken wij tenslotte heerlijke authentieke pizza’s op steen, uiteraard belegd met verse kwaliteitsproducten. Overtuig uzelf, waarom niet op het strand met een heerlijk fles wijn?

test
Ontbijt

lunch

Tea time
Sunset

Belinda's food store en eethuis
Vers vers vers!